att bli överkörd

publicerat i Allmänt;

Om ni någon gång varit hos en massör/sjukgymnast/kiropraktor och går därifrån och hela kroppen känns som ni blivit överkörd av ett tåg, då vet ni hur jag mår i dag. Har idag IGEN varit hos underbara Jona som nu har börjat forcera mitt knä i rätt riktning. I tisdags var jag inne för en mindre operation av mitt knä där man nu tagit bort allt som inte skulle vara där, nämligen skruvar och spik. Efter dagen behandling var jag rätt mör och trött. Men det går framåt med hjälp av pilatesbollen och Jonnas träning. Det fick bli en tur på örat och sova en stund i eftermiddags.

Att vara lättskrämd är ingen höjdare men rekordet tog nog i dag när jag och Magnus varit och ätit lunch och vi gick igenom en korridor bara vi två och Magnus vänder sej om och försöker skrämma mej och jag blir rädd, så lättskrämd är jag. Vi skrattade så tårarna rann på oss men det är ju inget ovanligt att vi skrattar, så på det hela var det som vanligt.

Humor är viktigt och att man kan skratta med varandra är viktigt i ett förhållande för att det ska funka, nu menar jag inte att man ska skratta åt allt och glömma allt viktigt Det jag menar är att att glädje är en viktig bit och det gör också att man finner glädje i det mesta man gör tillsammans. Det är en rätt bra egenskap att kunna känna humor och glädje.

Imorgon är det fest och det innebär fest med många härliga människor på en och samma plats, många är där som jag känner och även dom jag inte känner. Ska bli trevligt. Så missa inte den festen ;)

Nu väntar jag bara på att Magnus ska ringa och som ska stämpla ut från jobbet så jag och hundarna kan gå och möta honom. Att bo mitt i stan är helt underbart, man går ut genom dörren och så är man framme i stan. Gött.

Lite tur hade jag och Magnus att jag inte får gå i trappor, för nu kan vi bo ihop på the Green street. Ikväll blir det lite go mat och bara göra inget. Och till alla er andra önskar jag en go helg och bara njut av att våren är på gång och att helgen innebär ledighet för många dock inte för alla.

 

 

 

 

Kommentera inlägget här :