barnbarn

publicerat i Allmänt;

Livet rullar på med vindens hastighet, det bara flyger fram och helt plötsligt är man farmor till en liten tjeja som heter Clara, Clara Maja Ivesand. Äntligen var en lång väntan över. En helt underbar lite tjej som påminner om….. det är faktiskt sant.

Almedals vecka har visat sol och underbart väder, men vad är det för politiker som vi har och ser, den ena värre än den andre och alla säger samma sak, inget nytt och alla skyller på varandra och SVERIGE är det bästa som finns , men ingen verkar vilja ta ett ansvar för detta underbara land. Pinsamt.  Men någon av dom alla ska man väl hitta som passar mina åsikter, kanske.  Det bästa är att inte rösta alls för att visa sitt missnöje. Tänk om vi alla som inte är nöjda med våra politiker och deras floskler skulle vägra rösta, en tanke.

Nu har jag åkt ett par hundra mil med Magnus på hojen och det är gett mersmak att själv köra.

Sakt och gjort vi införskaffade oss en Honda 750 Shadow för att jag ska kunna börja övningsköra. Ut på vin & sprits parkering inte en kotte på flera mils avstånd började jag köra denna hoj. Det gick fantastiskt bra, fick igång den och det där med dragläge en baggis. Nu gäller det att fortsätta köra på parkeringen för att lära mej att bromsa osv innan det är dags för landsvägen.  Kommer bli spännande men vi tar det lugnt och försiktigt, men roligt var det.  Nästa år kör jag själv till hojträffen, hmmm.

 När Magnus gick på semester för två veckor sedan började det trista vädret, men vi har gjort våra dagsutflykter. Vi körde kustvägen neråt och hamnade i Mölle där vi åt lunch och hade en underbart fin dag. Det blev bilen då Frasse inte gillar att åka hoj, tror vi alla fall.  Men givetvis har vi mellan skurarna tagit hojen och åkt iväg. Utan Frasse.

I helgen var goa vänner här Ulf och Susanne och det var mycket skratt, ett tag var jag övertygad att jag kommer får kramp i magen. Underbara människor. Jag var mest orolig över hur vi ska packa när vi ska hälsa på dom framöver, där borta.

Vad händer nu då den sista veckan på semestern? Vi drar där solen är och var det blir har vi ingen aning om men någonstans ska väl solen vara. I Karlstad skiner ju alltid sola så vi får väl köra dit eller norr, söder eller västeröver.

Helt plötsligt slog det mej att jag fyller 50 år om ca 4 månader, kan ju inte vara sant, men så fick jag en inbjudan från min gamla barndomsvän Susanne att hon också fyller 50 och bjöd till fest, så då är det väl sant då att det är 50 vi ska fylla. Men hur roligt är det att fylla år i november? inte alls, inte om man vill göra en trädgårdsfest med familj och goa vänner. Så därför har jag bestämt att fira min dag till våren när solen lyser och det är lite varmare ute. Min dag åker jag och Magnus och firar på okänd ort. Så får det bli.

 Jag vill också fylla på våren eller sommaren och nu när man blivit så gammal kan man ju bestämma själv när man ska fylla år och ha fest. Tjohooo lite fördelar med att bli 50 finns det allt. Så hade jag vart DU så boka våren 2017 för då blir det fest, lovar.

Nu regnar det och vi ska köra till Tobias och sätta upp ett tält och se om det fungerar och är helt, kanske inte bästa vädret men det finns ju en carport där vi kan tälta.  

Ha en fortsatt bra sommar för det ska vi ha!

 

 

 

 

Kommentera inlägget här :