det blev inte som jag trodde

publicerat i Allmänt;

Ikväll är det soffläge med två lurviga hundar jämte mej. Jag skulle kört Magnus och hans föräldrar till bröllop i Göteborg och jag skulle åkt till Niklas och Josefine och firat pingstafton. Men det blev inte så utan jag fick var hemma. Mina sockervärden ville något helt annat i dag. Det här kommer ta en tid innan jag lärt mej hantera och lära mej vad jag ska äta men framförallt inte glömma att äta. Men allt går inget är omöjligt så det är bara att läsa och lära mej så mycket som möjligt om diabetes typ 2.

Nu närmar det sej  datumet jag måste bestämma mej för vad jag vill göra. Ska jag säga ja eller nej till kbt utbildningen jag kommit in på. Inget lätt val men det lutar nog åt ett…fortsättning följer.

Det är mycket som händer och det känns positivt och roligt framförallt att livet är på topp och jag trivs med livet och min Magnus. Jag kan väl inte ha det bättre så jag ska inte klaga över lite motgångar, som faktiskt går att lösa. Är man två och kan dela på allt humorn, prata, skrattet och glädjen tillsammans utöver allt annat som är bra, då är det inga problem.

Just nu titta jag på det programmet som svenska folket hatar mest, nämligen eurovisionsfestivalen. Alla har åsikter om det och gnäller och ingen ser det men det verkar ändå som det går hem i stugorna hos många. Man kan faktiskt byta kanal eller stänga av tv om man inte vill reta sej på det.

 

Kommentera inlägget här :