jag dansar efter min egna pipa

publicerat i Allmänt;

Är sommaren över eller är det bara en liten försmak av hösten vi får känna på, idag är det riktgt blåsigt och kallt.

Det har varit en sommarledighet med blandade känslor. Det började med att vi fick avliva lille Wille som inte orkade längre, trött och gammal . Fem veckor efter ville inte Frasse mera utan saknade sin brorsa, han la helt enkelt av och blev sjuk, slutade äta och gå. Så båda våra prinsar försvann på fem vekor från oss. Tufft och mycket ledsamt men det viktigaste är att dom inte lider och har ont. 
Men det bästa var den 5 juli då jag blev jag farmor till en liten Clara, en liten flicka som bara är så söt. Tobias och Nina lyckliga föräldrar och Hugo en stolt storebror. Det var underbart att allt gick bra och allt är över, varit en tuff resa för dom.

Annars har ledigheten varit grillning vid havet, badat , fångat krabbor med Alvar och Love, mc åkning , umgås med vänner, grillning på altanen, hotellboende, hojrock med goa vänner i Västervik. Det har varit full rulle men mycket ledighet och slappande också. Men vi ger inte upp sommaren utan jag tror på en sommarvärme några veckor till.

Mitt liv består inte av att ”umgås” på Facebook utan det är mitt val när jag skriver eller vill kommentera, ibland känns det som sociala medier har tagit över det vanliga samtalet. Det gör att jag drar mej längre och längre ifrån både inlägg och människor. Fördelen är att man kan koppla bort det när man inser att det gått lite över gränsen. Så gjorde jag, men då tror folk man blockerat dom, inte lätt att göra rätt. Det viktigaste är att man mår bra och gör det som känns bäst för en själv och inte för alla andra.

Jag känner mej inte tvingad att följa strömmen eller att leva för att infria andras förväntningar, jag dansa efter min egen pipa, då blir allt så mycket roligare.

Nu ska jag kärpa till mej och blogga lite varje dag. Det var många mejl från er som undrade varför jag inte bloggat på ett tag och saknade mina tankar och funderingar.
Nu väntar jag hem Magnus sedan blir det en tripp till gekås, om man kommer in verkar vara mycket folk. 

 

Kommentera inlägget här :