missunsamhet

publicerat i Allmänt;

Hur fantastiskt är det inte att kunna känna glädje och lycka åt någon annans framgångar? Att kunna dela samma glädje och leva ut det där pirret och känslan av överväldighet som uppstår när någonting fantastiskt händer i någons annans liv? Jag är varken stolt eller lycklig över att jag har den egenskapen. För mej är det en självklarhet att glädja åt andras framgångar i livet. Att vara missunnsam och avundsjuk på andra är småaktigt i mitt tycke. Oftast är det den lilla människan som missunnar andras lycka.  Jag tänker inte ber om ursäkt att jag har det bra och lever livet, det är bara för andra att gilla läget att livet förändras.

Världen är full av människor som går omkring och gör livet surt för andra, det suger med alla som vet bäst. Tyvärr.

”Lägg inte en massa energi på att bry dig om vad andra tycker om dig. Tyck om dig själv så kan du lägga mer energi på att bry dig om andra!”/ okänd.

Helgen har det vart fullt upp med härliga promenader, träffat goa vänner och mycket annat. Solen har lyst på oss och nu närmar det sej vår och snart mycket snart är det sommar igen.  Det har varit en lång trist, tråkig, grå vinter så jag längtar efter sommaren 2016.

Jag såg på nätet att många ”kärringar” tänker bege sej till Blåkulla till helgen. Jag väljer att stanna hemma och fira påsken med Magnus och familjen istället. Det är så olika det där vad man väjer. Jag väljer det bästa.

Kommentera inlägget här :