när livet tar en ny väg

publicerat i Allmänt;

 

Ibland tar livet en vändning, det gäller att hänga med när livet är i förändring. Denna gången är livet i en förändring som skriker positivitet.  

Jag har träffat han med stort H som jag inte trodde fanns (Magnus).  Men tydligen gjorde han det. Helt plötsligt så sker det och man fattar egentligen inte vad som hände. Några kallar det för  jaja det går över vissa kallar det för en flört men för mej (oss båda) heter det helt enkelt kärlek så det slår gnistor om det.

MEN kan det verkligen vara så? Ja, det kan det, fast man har kommit upp i den höga ålder som snart är "50 år". Det bästa av allt är att man har varit med ett tag i livet och man vet vad man vill. Bara för att tiden och siffran "50"  har gjort den till man är i dag. Erfarenhet, barn, sorg, glädje men framförallt vet jag vad jag vill. Vägen dit har varit lite krokig men jag ångrar inget utan varje väg jag valt har gjort mej till den jag är i dag.  Man ska aldrig ångra något utan se det som en erfarenhet rikare. Varje tid har sitt och det gäller att hänga med på förändringarna som livet bjuder på.  

Fick frågan idag av en god vän – Vad säger dina barn? Är jag lycklig är dom lyckliga, så enkelt är det. Sedan vet dom att jag är en klok kvinna, mamma, och Veronika så jag väljer bara det bästa, denna sista gång jag väljer min kärlek. Kaxigt, men sant. Jag tog bara en liten omväg.

Det börjar närma sej boksläppet, känns lite sådär nervöst. Jag ska i dag göra det allra sista på boken för att sedan skicka det vidare till forums bokförlag för ett sista godkännande. Ska bli jätte spännande och roligt. Nu fortsätter måndagen med att skriva vidare och jag lovar alla er som mejlat mej att jag ska skriva varje dag eller nästan varje dag, kanske varannan dag.

I helgen var vi ett kallt Värnamo men i ett roligt Värnamo. Härliga människor och bowling. Jag kom inte sist utan näst sist. Vinnaren blev Magnus och tja han var väl inte så mallig för det!

INTE alls konstigt vi ser lite fundersamma ut, tänk er själva Värnamo en tidig söndag morgon det är kallt som attan och snö......!

 

Kommentera inlägget här :