Våra prinsar

publicerat i Allmänt;

Semestern slut och det har varit tre veckor med glädje och sorg.

Den största som hänt och som är fullt med glädje är att mitt lilla barnbarn Clara mår bra och allt är bra, underbart.

Det tråkiga är att Magnus och jag har fått avliva Frasse också, en glad, rolig och mycket busig hund ville inte längre. Det känns för jävligt att behöva avliva båda våra prinsar under fem veckor. Det känns som en olycka kommer inte ensam så man kan  fortsätta att fylla på med elände, livet ska inte vara enkel. Men våra prinsar ska inte lida för att vi ska vara egoistiska, dom har det bra nu med varandra och tänk vad glader Wille blev.  Frasse somnade in i mitt knä med sin goa underbara husse Magnus som klappade och kliade han bakom örat och som varit Frasses allt.  Eländet ska ju givetvis späs på med massa kommentarer som inte ens är relevanta utan bara gör en förbannad, ledsen och undrande. 

Livet går i skov för oss alla. Många av oss har inte samma jobb livet ut, man flyttar, man skiljs, man träffar ny kärlek, man möter någon för att aldrig träffas igen, vänner kommer och går, vissa vänner får man tillbaka, vissa vänner mister man. Jag tror det beror på att vi är förändringsbara och det är tur det. Tänk vad trist om man sitter kvar i ett skov och inte kommer därifrån

Sedan finns det alltid några som går in för att sabba och förstöra att livet rullar på för andra, det är dom som sitter där och måste spy ut sin goja för att får sin röst hörd och synas. Ett tips och råd lita inte på någon som inte tillhör ditt innersta hjärta, det skulle inte jag göra.

Idag började jag dagen med att gå runt Ätran (konstigt att gå utan hundar) sedan städade jag bilen och Tobias tvättade den, handlade och snart kommer Magnus hem och äter lunch.

I eftermiddag blir det att gå igenom alla bilder texter för att påbörja ett nytt projekt som jag ska dra i hamn, vad det är? det får du se, det vet bara en person och det är HAN som tillhör mitt hjärta.

 

Den som vinner herravälde över andra är stark. 

Den som vinner herravälde över sej själv är mäktig. / LAO ZI

 

Kommentera inlägget här :