Wille

publicerat i Allmänt;

I onsdags hände det som alla djurägare vet händer då vi bara har våra fyrbenta vänner till låns. Jag fick avliva min lille Wille våran lille prins.  Han hade det tufft den sista natten med många kramper och han var så trött. Han satt i mitt knä och somnade in så gott. Allt var lugnt och han bara somnade. Frasse fick ta en sista hej då efter Wille var borta.  Frasse nosade på sin kompis sedan skuttade han ut och ville åka hem.

 Ett stort tack till Varbergs veterinärklinik och Anna som har varit vår hunddoktor under alla åren.  Frasse mår bra och han verkar fixa detta. Vår lille prins Frasse.

Annars rullar det mesta på i samma takt som alltid, Magnus åker till Sweden Rock i helgen för att jobba med att bygga upp inför festivalen som börjar på onsdag. Vi åker ner och kollar in banden på festivalen, myser och träffar lite folk. Jag vill inte missa Queen för allt smör i Småland.

Just nu har jag loggat ut från facebook och tar en paus därifrån. Att vara övervakad och bli påhoppad så fort man inte gör eller tycker som någon annan har jag fått nog av. Då är det bättre att hitta nya forum.

Det som har varit har varit och om några väljer att stanna kvar och oja sej över något vi aldrig kan få tillbaka, är inte mitt problem. Jag har gått igenom så mycket i mitt liv att jag vet värdet av att leva här och nu och göra något av livet. Älta och stanna kvar i det förgångna är det ingen som mår bra av.

Minnen av livet och det som varit har vi alla, men det gäller att leva livet också. En del glömmer det tyvärr.  Jag tänker inte bära andras bitterhet på mina axlar. Alla har ett  ansvar över sitt liv och man väljer själv om man  vill gå vidare eller är nöjd med det man har. Ingen bestämmer över någons annan.

Nu är det dags för lunch med Magnus hemma på vår gata i stan, Gröna gatan.

Kommentera inlägget här :