höstens projekt, operation, boken m.m

publicerat i Allmänt;
Lördag middag och jag och Magnus har precis ätit en brunch med ägg, bacon m.m och givetvis zoegas kaffe på det! 
Igår var det sista semesterdagen för Magnus, på måndag rullar det i gång igen någon vecka med arbete och Jag kör igång med mitt kommande projekt. På måndag börjar jag med förberedelser inför min kommande operation den 29/8. Det blir bara drinkar ( gröna nyttiga) fram till dess och goda sallader. Det är ett tips från coachen  för att vara i så god form som jag kan och orkar. Magnus tar sin sista semestervecka när jag kommit hem för att hjälpa mej. Vad hade jag gjort utan min Magnus, som funnits där i vått och torrt under denna tiden som det vart ett rent helv.....!
 2011 påbörjade jag en bok om livet, sjukdom, att vara anhörig, vännerna, politiken, döden och allt som hände under åren både före och efter, med de så kallade vännerna och politiken. 
Jag fick ett bokförlag att släppa boken men jag valde då att säga nej, varför kan man undra, men det finns så mycket som ska dras upp och som ska malas igen osv. Jag orkade inte när det väl var dags för ett boksläpp. Men jag kommer att skriva här på bloggen framöver varför jag valde att inte släppa boken och vad som kom fram efter boken var klar. 
Men visst finns det planer på att få fram en del som jag upplevde och kände under denna tiden. Detta kommer vara mitt projekt , sanningen om vad som hände efter när jag blev ensam och trodde att jag hade min framtid med vännererna och politiken. Med full respekt för min före detta man Gerry som dog i sviterna efter sin hjärntumör låter jag den delen med oss och hans sjukdom vara min hemlighet.  
Detta handlar om mina känslor, så följ mej här på min blogg om gröna drinkar, operation och boken.
 
 
 
 
 

Nu är det dags att bli smärtfri och låt bilderna berätta vidare om sommaren

publicerat i Allmänt;
Då kom sommaren tillbaka i dag för några timmar, härligt. Man får minsann inte missa dessa soltimmar som kommer smygandes fram. För oss är det mest slappa och bara lata oss nu på semestern. Min rygg säger ifrån att det inte är läge för några större utsvängningar. Men vi har har varit ute med hojen en del.
MEN nu är det då äntligen dags för operation.Den 29/8 lägger jag mej på operationsbordet och hoppas verkligen att allt kommer bli bra och att allt är över efter denna operation med all värk och elände. Tänk att kunna gå en långpromenad igen utan att behöva vila efter 50 meter. Vilken lycka. 
Men det är med blandade känslor jag genomgår detta, men tyvärr finns det inget alternativ. 
 
Jag låter bilderna berätta lite av vad vi gjort i sommar