Veronika M Bengtsson

mamma, sweden rock, helg, festival och son
I dag får man hålla i hatten då det blåser rätt bra, blommor och diverse löst blåser runt. 
I helgen åker Magnus till Sweden Rock och jobbar inför den stora festivalen helgen därpå. Ska bli jättekul att åka dit i år igen och lyssna på väldigt bra band, i år känner jag att det är "mina" band som är där. Ska bli kalas sköj. Men först får en del i gänget jobba och slita med att få allt på plats. Jag tänker ligga hemma i soffan och vicka på tårna och vänta på den stora festivalen. Men jag har turen att Niklas kommer hem till Falkenberg och hälsar på morsan några dagar, så vi får väl ligga i varsin ända av soffan och titta på säsong 5 av House of cards.
Har du inte sett den serien på netflix, så se den. 
Jag tänkte på en sak när jag satt och kolla på facebook innnan att man skriver att du är som min dotter/son jag är som hennes extra mamma osv. Visst låter det helt knäppt. Jag vill bara förtydliga detta att mej vetligt har jag bara en mamma och en pappa och hur det skulle gå till att ha två mammor vet i tusan. ( om inte två kvinnor som är homosexuella skaffar barn förstås, för då har man två mammor ) Men jag har bara en mamma sedan jag föddes 1966 och jag har aldrig haft någon annan. Jag hade en Hella en gång i tiden men det är en annan historia.
 
 
 
 
tisdagar är vår dag
Tisdag och det innebär Veronika & Magnus.
Det låter kanske som vi måste planera in för att träffas men så är det absolut inte, vi umgås varje dag. MEN tisdagar är vår dag, alla tisdagar i månaden. Vad gör vi på tisdagar som vi inte gör på de andra veckodagarna? Inget speciellt mer än att det är en helig dag mitt i veckan där det bara är vi två. I kväll blir det lchf pizza på menyn och kanske en bra film.
Tisdag är en veckodag som kommer efter måndag och före onsdag enligt den klassiska definitionen är tisdagen veckans tredje dag, men sedan internationell standard infördes 1973 räknas tisdagen som veckans andra dag :)
 
 
 
narcissistisk/ personlighetsstörning
Jag brukar alltid tänka gott om de flesta jag träffar och vill för det mesta bilda min egna uppfattning om folk. Oftast brukar jag ha rätt i mitt omdöme om folk med ibland träffar man på folk som lider av narcissism. Det är säkert svårt , tufft och mycket jobbigt att ha denna personlighetsstörning.
Att ständigt ha kontroll ett konstant behov av beröm den överskattade själv bilden och sitt stora behov av att befinna sig i centrum och att vilja att alla ska beundra just dom.
Dom gör själv aldrig fel utan dom vänder det till att det är någon annans fel.
 Det tragiska är att omgivningen till de som har denna personlighetstörning blir påverkade. Framförallt då dom har ett stort bekräftelsebegär inför andra och att få folk att tycka synd om dom.  
Sedan finns det dom som skulle behöva sopa framför sin egna dörr innan man spottar ur sej massa floskler. Men på något underligt sätt klarar sej alltid vissa genom att spela martyr och tycka synd om sej själv. 
 
Jag tänker stänga av för jag har helt enkelt tröttnat på dumheter.
 
( ironi? kanske ! )
 
 
Nu har vi varit gifta en vecka och två dagar = kärlek